Jekyll & Hyde

are back again

tickets

Jekyll & Hyde

are back again

tickets

Jekyll & Hyde

are back again

tickets

Jekyll & Hyde

are back again

tickets

Jekyll & Hyde are back again

De musical-thriller Jekyll & Hyde is terug, 20 jaar na het Europese debuut bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, met een cast om “u” tegen te zeggen. Naast bekende (musical)artiesten als Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder, pakt MinTh uit met een cast van jonge Vlaamse talenten zoals Ildiko van Dyck, Roel Lauwens en Glenn Desmedt. De internationaal gelauwerde Hans Peter Janssens neemt voor de voorstellingen op zaterdag en zondag in het fakkeltheater opnieuw de rol van Jekyll op, eveneens 20 jaar na zijn optreden in het Fakkeltheater.

De eeuwige strijd tegen het kwade huist in ieder van ons. R.L.Stevensons werk was honderd jaar geleden al een bestseller. Toneelstukken, musicals en films over Dr Jekyll and Mr Hyde werden door miljoenen toeschouwers in alle werelddelen gesmaakt. Wellicht doordat de kracht van de echte emoties wordt ontrafeld. Kent u het originele verhaal? Dr. Henry Jekyll, een gewaardeerd arts in het Victoriaanse Londen, verdiept zich in het probleem van goed en kwaad. Door zijn experimenten krijgen de kwade krachten in zijn geest de overhand. Maar er is een tegengif…

Een live orkest, aangrijpende muziek, een uniek stemmenpalet in een geslaagde regie van Steve De Schepper en Chris De Feyter, een authentiek decor. De intelligente psychologische diepgang, typisch voor die unieke 19deeeuwse auteur Stevenson, gefascineerd door het symptoom van de gespleten persoonlijkheid, zorgt MinTh voor een aangrijpend spektakel. Ja, ook in Vlaanderen kunnen grootse musicals geproduceerd worden. MinTh bewijst dat. Met o.m. Hans Peter Janssens, AnLauwereins, Deborah De Ridder, Glenn Desmedt, Ildiko Van Dyck, Koen Crucke. Ontroerend, gevoelig en puur.

Data en locaties voorstellingen

zo 17/09/2017 – 14.30u  Cultuureel Centrum – Merksem

za 07/10/2017 – 14.30u  STUK Soetezaal – Leuven

za 07/10/2017 – 19.30u  STUK Soetezaal – Leuven

vrij 13/10/2017 – 20.30u  Fakkeltheater – Antwerpen

za 14/10/2017 – 20.30u  Fakkeltheater – Antwerpen

zo 15/10/2017 – 15u  Fakkeltheater – Antwerpen

vrij 20/10/2017 – 20u  Den Egger – Scherpenheuvel

Ticketverkoop

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save